De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

skin-care-banner

De 5 gewoonten voor een gezonde huid

Bescherming, Bescherming, Bescherming. Ga wijs om met de zon en draag beschermende kledij, gebruik een zonbeschermende crème met een breed spectrum en blijf uit de zon tussen 10 en 15 uur. Vb. RAD van Environ bevat zonnefilters die een dagelijkse bescherming bieden tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Ook Dr. med. Christine Schrammek zonnecrèmes en de make-up van Jane Iredale bieden een ideale gezonde bescherming in de zon. ( laat u verder informeren bij ons en kom zo te weten de welke voor u de beste is. )

 

Maak je niet druk, wees gelukkig. Stress en zorgen kunnen de productie van vrije radicalen verhogen, en de bloed- en zuurstoftoevoer naar de cellen verminderen.

 

Waar er rook is... duiken rimpels op. Door te roken, veroorzaak je rimpels rond de mond en voorzie je je huid minder van zuurstoftoevoer naar de cellen. Ook de noodzakelijke vitamine C. reserves worden afgebroken. Dit doet de huid tweemaal zo snel verouderen.

 

Slaap zacht! Een goede nachtrust is de basis voor je welzijn. Het menselijk groeihormoon komt vrij om jouw lichaam te revitaliseren en cellen te regenereren.

 

Eet gezond en drink voldoende water! Jouw huidcrèmes doen hun werk aan de oppervlakte en je voedingspatroon doet zijn taak aan de binnenkant. De juiste voeding voorziet de huid van de voedingsstoffen die onontbeerlijk zijn om de huid gezonder, helderder en gladder te maken en ja, zelfs minder gerimpeld!