De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

arts-banner

Arts

Wilt U er even jong uitzien als U zich voelt?

Enkele tips:

  • Drink veel water om uw huid gehydrateerd te houden en eet gezond! Huidcremes doen hun werk aan de oppervlakte en een goed voedingspatroon ( vit. en anti-oxidanten ) doen hun taak aan de binnenkant.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon, draag beschermende kledij, gebruik een zonnecrème met breed spectrum en blijf uit de zon tussen 12 en 15 uur.
  • Maak U niet druk, wees gelukkig.Stress en zorgen kunnen de productie van vrije radicalen verhogen en de bloed- en zuurstoftoevoer naar de cellen verminderen.
  • Gebruik 2 maal daags een vochtinbrengende crème om uw huid zacht en soepel te houden.
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging en probeer 's nachts goed te slapen.
  • Rook niet ,de huid verouderd 2 maal zo snel doordat er minder zuurstof naar de cellen gaat en vit. C wordt afgebroken.
  • Laat uw huid regelmatig door een ervaren schoonheidsspecialiste verzorgen en ontdoen van dode huidcellen, zodat uw huid er gladder en gezonder uitziet.Na een peeling kan uw huid ook beter de actieve bestanddelen uit de crèmes opnemen.

 

Aanvullend op het voorafgaande zijn er nog mogelijkheden om U te helpen om gracieus ouder te worden.

Wanneer u aanvullend nog meer wilt doen om U mooi en zelfzeker te voelen, dan kan onze behandelende arts U misschien helpen.

U kan bij onze behandelende arts terrecht met al uw vragen en kan U samen met hem bepalen welke behandelingen voor U het beste zijn om de gewenste resultaten te behalen.

Naarmate de huid met de jaren droger en minder elastisch wordt en volume verliest, ontstaan er fijne lijntjes en rimpels.

De lijnen, rimpels en volumeverlies treffen verschillende delen van het gezicht.We kennen allemaal de diepe groeven (glabellalijnen) die zich kunnen ontwikkelen tussen de wenkbrauwen. We kennen ook de huidplooien van de neus naar de mond (nasolabiale plooien) en ook van de mondhoeken naar de kin (marionettelijnen). Andere tekenen van het ouder worden zijn volumeverlies in de wangen en de kin of het verschijnen van fijne lijntjes rond de ogen en de lippen.

Al deze tekenen van ouder worden kunnen perfect behandeld worden door onze arts.

 

BOTOX

Botuline toxine type A is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de aangezichtsspieren om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van fronslijnen te beperken.Het gladde effect van de behandeling houdt tot 4 maand aan.

U moet de behandeling herhalen om het effect te behouden. Het effect van de behandeling is pas zichtbaar na enkele dagen.

Botox wordt gebruikt bij rimpels die ontstaan door spieractiviteit, bij de zogenaamde dynamische rimpels. Botox wordt gebruikt om het bovenste deel van het gelaat te behandelen, het voorhoofd dus en rond de ogen (kraaiepootjes).

 

FILLERS

Radiesse is een dermal filler om volume terug te geven en of statische lijnen te vullen, lijnen die ontstaan door volumeverlies.Volumeverlies kan uw gezicht ook veranderen zonder dat er rimpels ontstaan. Dat gebeurt bijv. wanneer uw kin, kaken en wangen minder vol worden en de kaaklijn verslapt.

Radiesse bestaat uit fijne calcium microsferen en het stimuleert de eigen collageenvorming wanneer het is geïnjecteerd.

Juvéderm is een gelfiller met hyaluronzuur om volume te herstellen, fijne lijntjes, rimpels en plooien op te vullen en om de lipcontour te verbeteren.

Beide fillers geven na het inspuiten direct zichtbaar resultaat en het product wordt met de tijd door het lichaam volledig geresorbeerd. Een correctie houdt bij de meeste mensen een jaar of langer.

Als u nog vragen hebt aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze behandelende arts kan U persoonlijk meer uitleg geven. WIJ VERWIJZEN U GRAAG DOOR. 

arts-spuit bottox