De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

deynique

Voedingssupplementen

Kiowa Power thee

Thee-rapie op indiaanse wijze

De halve tuin in uw glas. Braambesbladeren verstevigen de hals, frambozen zijn goed voor de nieren en de blaas, venkel verschaft rust in de buik, kamille helpt de maag en de blauwe bosbes versterkt het immuunsysteem. Kiowa Power thee bevat deze gezonde vruchten en groenten. Bovendien zijn ginkgobladeren, pepermunt, paardebloem, jeneverbesbloesem, veldzuring, ijzerkruid en groene thee toegevoegd. Stuk voor stuk heel goed voor u. Een groen wonder: thee. Dankzij de antioxidanten, en vitaminen A, B, C en E, beschermt de groene thee als een cosmetische cocon. Deze thee beschermt de cellen van het lichaam tegen vrije radicalen. De Kiowa thee brengt de bloedsomloop op gang. Neem dagelijks minimaal twee kopjes. Gebruik heet water (maximaal 79°C) en eventueel honing om de thee te zoeten.

Genieten, gezondheid en welzijn. Thee heeft een gunstig effect op de meest uiteenlopende zaken. Nog voordat thee zijn carrière als genotsmiddel begon, werd hij als geneesmiddel en liefdesdrank gebruikt. Sinds jaar en dag gebruikt de mens de kracht van in water getrokken bladeren, wortelen en boomschors voor zijn of haar lichamelijk en psychisch welzijn. Zo bedachten de Kiowa Indianen dat je thee kon gebruiken als medicijn en als genotsmiddel. Bij grote ondernemingen, bij inspannende marsen en als ze op oorlogspad gingen, maakten ze thee van hibiscus, pepermuntbladeren, venkel, citroenschillen en ginkgobladeren. Deze smaakte heerlijk en gaf hun kracht, moed en energie.

Power tea


Deynique

Vele voordelen van Vitae Drink

 1. ontslakkend
 2. verstevigt
 3.  ontgift
 4.  versterking van het immuunsysteem
 5.  slaat vocht op
 6.  verbetert de darmfunctie
 7. beste kwaliteit aloë
 8. strakker huidbeeld
 9. mooie huid
 10. verstevigt het bindweefsel
 11. ondersteuning bij dieet
 12. je voelt je vitaler
 13. versterkt de leverfunctie
 14. remt ontstekingen
 15. levert voedingsstoffen
 16. zuinig in gebruik
 17. schoonheidselixer

power tee

Is het je opgevallen?

Vanaf nu komt de aloë-sap uit Spanje. Voorheen waren de klimatologische omstandigheden in Zuid-Europa niet voldoende om de aloë tot zijn maximale werkzaamheid te brengen. Hierdoor hadden aloë-sappen een lagere hoeveelheid acemannan. Door de klimaatveranderingen van de afgelopen jaren kunnen er nu ook in het zuiden van Spanje aloëplanten worden geteeld met de volledige werkzaamheid. Daarom hebben we besloten om de aloë-sap vanaf nu rechtstreeks in Europa te oogsten en te verwerken, wat beter is voor het milieu.

De nieuwe variant van de Aloe Vera Vita Drink bevat geen extra conserveermiddelen dankzij het milde proces van hogedruk-pasteurisatie (HPP). Deze innovatieve methode maakt het mogelijk om voedsel te conserveren door middel van hoge druk, zonder gebruik te maken van hitte of toevoegingen. Hierdoor behoudt de sap de kwaliteit van zijn ingrediënten en worden bacteriën en ziektekiemen geëlimineerd.

Ook de smaak van de Aloe Vera Vita Drink is veranderd. In zijn huidige vorm presenteert de Vita Drink zich met een mildere smaak. Dit zal voor de een prettiger zijn en voor de ander juist minder prettig. Smaken verschillen uiteraard.