De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

environ-banner

Your skin reborn beautiful - meer info -

Environ Skin Care

VERS VAN DE PERS

Environ wint voor het zesde jaar op rij de ‘Top Medical Skin Care’ en een Lifetime Achievement Award in Skin Care tijdens de Aesthetic Everything® 2023 Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards.

Aesthetic Everything is met meer dan 1 miljoen abonnees het grootste netwerk van schoonheidsspecialisten ter wereld. Er werden meer dan 50.000 stemmen uitgebracht in de jaarlijkse, in de VS gevestigde wedstrijd waarbij in een reeks categorieën uitmuntendheid wordt erkend. De Lifetime Achievement Award is een speciale erkenning die Environ heeft ontvangen, omdat het door de jaren heen van alle bedrijven de meeste stemmen in de categorie skincare heeft gekregen. ​ ​

‘Het team van Environ dankt Aesthetic Everything® voor deze zesde prestigieuze Lifetime Achievement Award en Top Medical Skin Care Award. Het is inderdaad een eer om te worden erkend voor de rol die we spelen bij het mooi houden van de huid. We zullen er altijd naar streven om onze missie te behalen, namelijk een wereld creëren waarin een gezonde huid de norm en niet de uitzondering is. Deze prijs is alleen mogelijk dankzij de passie en loyaliteit van de “Environ-familie” wereldwijd’, zegt Val Carstens (voorzitter van Environ).

‘Environ heeft zich van begin af aan gefocust op de cosmetische aspecten van medische huidwetenschap. Deze ongelooflijke wereldwijde erkenning symboliseert onze visie om “een leven lang een mooie huid” te creëren. Environ zal op het gebied van wetenschappelijke schoonheid voortdurend innoveren en de beste producten blijven ontwikkelen die echt een verschil maken in het leven van mensen’, vertelt dr. Des Fernandes (oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ).

Awards


environ

Gelaatsverzorging Environ®

Dr. Fernandes

beautiful skin

Filosofie

Sinds oudsher hebben mensen cosmetica gebruikt ter verbetering van hun huid en om de zichtbare effecten van het verouderingsproces te verdoezelen.

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de zonbeschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was pionier in dit domein. In de jaren ' 80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren.

Hij ontdekte dat vit. A essentieel is voor het behoud van een gezonde huid en hij ontwikkelde daarom een gamma huidverzorgingsproducten die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen.

Zo werd de firma en het huidverzorgingsgamma

Environ® geboren. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.

An en Dr Fernandes


Productinformatie

Nieuw bij Environ ™

Ontdek het nieuwe focus Care Youth+ Seriénce Night serum

    Ontdek het nieuwe Focus Care Youth+ Seriénce™ Night serum

Environ heeft weer een baanbrekende innovatie op de markt gebracht, geïnspireerd door de evolutie in de neurowetenschappen en uitgebreid cosmetisch onderzoek naar de effecten van stress en de connectie tussen hersenen en huid.
Een innovatief geavanceerd serum om de huid gedurende de nacht een boost te geven en de negatieve langetermijneffecten van stress tegen te gaan. Het resultaat: een serene stralende en jeugdiig uitziende huid.


Ontdek NIEUWE Focus Care Youth+ 3DSynergé Filler Crème

    Ontdek NIEUWE Focus Care Youth+ 3DSynergé™ Filler Crème

Focus op een gladdere, stevigere en natuurlijk uitziende vollere huid. De nieuwe geavanceerde ULTRAKRACHTIGE BOOSTER van Environ is geformuleerd om lijntjes, rimpels en volumeverlies aan te pakken.


    COMFORT IN DE STAD

wees KALM. wees VEERKRACHTIG. wees MOOI.

Wist je dat de vervuiling in de stad de grootste schadelijke omgevingsfactor is die jouw gezondheid en jouw huid in gevaar brengt? Het is tijd om meer van de ingenieuze mooie wetenschap van Environ te ervaren.

 

Maak kennis met de nieuwe FOCUS CARE COMFORT+ ANTI-POLLUTION SPRITZ

Deze lichte, onzichtbare, ademende formule biedt een complete bescherming met een wetenschappelijk op punt gestelde combinatie van Antivervuilingsingrediënten en zeer krachtige antioxidanten om de schadelijke effecten van vervuiling te neutraliseren. 

 

FOCUS CARE COMFORT+ ANTI-POLLUTION SPRITZ

FOCUS CARE COMFORT+ ANTI-POLLUTION SPRITZ

Geniet van de zuiverende effecten van het nieuwe multifunctionele houtskoolmasker van Environ met Japanse houtskool en speciale plantaardige ingrediënten die onzuiverheden door vervuiling helpen te absorberen, het aanzien van de huid normaliseren en hydrateren, waardoor ze gerevitaliseerd en zacht aanvoelt.

Het is tijd dat je jouw huid comfort in de stad geeft. Kom eens langs. 

FOCUS CARE COMFORT+ ANTI-POLLUTION SPRITZ


Het gamma Body EssentiA® van Environ

   IN VORM DOOR DE WETENSCHAP.

Essentieel voor een gezonde, mooie huid van kop tot teen.

Het gamma Body EssentiA® van Environ bevat een uiterst doeltreffende combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten, hydraterende en gespecialiseerde ingrediënten voor een zichtbaar zachte, mooi egale huid die er gezonder uitziet.

 • Driedimensionale contouringeffecten
 • Krachtig tri-complex met gespecialiseerde ingrediënten
 • Geniet thuis van snellere, optimale resultaten

 

Het gamma Body EssentiA® van Environ


Rad Shield® Mineral Sunscreen

MINDER chemische stoffen.
MEER uitgebreide bescherming.
VAKER aangebracht.

Een krachtige nieuwe inovatie in fysische zonnebescherming, ontstaan uit de baanbrekende filosofie met betrekking tot zonnebescherming van DR. Des Fernandes.

De nieuwe lichte, transparante RAD Shield® Mineral Sunscreen bevat een uiterst doeltreffend complex van mineralen van zinkoxide en titaniumdioxide, antioxidanten en andere krachtige ingrediënten die de huid elke dag op een veilige, doeltreffende en mooie manier een fysische bescherming bieden.

RAD Shield Mineral Sunscreen

Sinds de ontwikkeling en lancering van 's werelds eerste zonnebeschermingsformule met een combinatie van krachtige zonnefilters en antioxidanten, evolueert Environ nog steeds en voert het wetenschappelijk onderzoek uit naar manieren om de huid op een veilige en doeltreffende manier te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling

RAD Shield Mineral Sunscreen


Vernieuwd product

“Brengt de jeugdigheid van de oogcontour naar een HOGERE DIMENSIE!”

YOUTH ESSENTIA EYE GEL

Je huid verliest dagelijks tot 50% van haar natuurlijk hyaluronzuur.
Hyaluronzuur is een vitaal ingrediënt dat 1000 keer zijn gewicht in vocht kan aantrekken en vasthouden. Om optimaal te kunnen functioneren, hebben huidcellen voldoende hydratatie nodig, zowel in als buiten de cel. Hyaluronzuur wordt op natuurlijke wijze gesynthetiseerd en vernieuwd om de huid jeugdig en structureel veerkrachtig te houden. Dagelijks kan 50% verloren gaan ten gevolge van externe factoren. Dit resulteert in verslapping en rimpels – het meest zichtbaar rond de ogen.

De intelligente, wetenschappelijk geperfectioneerde oplossing.
De nieuwe formule van Youth EssentiA Eye Gel combineert essentiële vitaminen (A, C & E), krachtige antioxidanten en speciaal geselecteerde peptiden met het nieuwe Optim-Hyal™. Optim-Hyal™ helpt om de optimale hoeveelheid hyaluronzuur in de huid te herstellen door de natuurlijke productie van hyaluronzuur te stimuleren.

Wetenschappelijk bewezen resultaten.
Deze fijne, snel absorberende gel helpt om de oogcontour intens te hydrateren. De huid rond de ogen ziet er steviger en voller uit, rimpels worden minder zichtbaar.

 

YOUTH ESSENTIA EYE GEL


Start-up Environ

Onthul schoonheid

Ontdek het nieuwe Skin EssentiA gamma

Een mooie stralende en gezonde huid heeft de juiste hoeveelheid vitamine A. Het nieuwe Skin EssentiA gamma bevat de krachtige combinatie van vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, met het Skin EssentiA gamma breng je de vitamine A weer op niveau waardoor de huid terug gaat stralen.

 #RevealBeautiful


Start-up

Jouw essentiële huidverzorging.

Een stralende, gezonde huid kost tijd en moet je voorbereiden. Een grondige voorbereiding gaat je huid klaarmaken voor de hydraterende stap.

 • Oil free eye make-up remover
 • Dual action pre-cleansing oil
 • Hydrating clay masque
 • Mild cleansing lotion
 • Botanical infused moisturising toner
 • Antioxident & peptide eye gel

Start-up Environ


Skin EssentiA

low foam cleansing gel

Wat is het en wat doet het?

Deze lichtschuimende gel reiniger verwijdert talg, make-up en onzuiverheden van de huid terwijl de natuurlijke hydratatie van de huid behouden wordt.

Voor wie?

Voor wie houdt van een fris en ‘clean’ gevoel na de reiniging. Voor alle huidtypes en leeftijden.

 Download folder

Skin EssentiA


Step-up

Jouw essentieel Skin Care Programma

Wetenschappelijk is bewezen dat vitamine A een ongezonde, beschadigde huid zal herstellen en vernieuwen. Deze hydraterende crèmes in het Vitamin STEP-UP SYSTEM gaan de huid geleidelijk laten wennen aan een verhoogde hoeveelheid vitamine A om zo het vitamine A gehalte in de huid weer op niveau te brengen.

Een stralende, gezonde huid kost tijd en moet je voorbereiden. Een grondige voorbereiding gaat je huid klaarmaken voor de hydraterende stap.

 1. vita-antioxidant avst 1
 2. vita-antioxidant avst 2
 3. vita-antioxidant avst 3
 4. vita-antioxidant avst 4
 5. vita-antioxidant avst 5

Start-up Environ
rooster


Focus Care Radiance+

Multi-Bioactive
Mela-prep Lotion 60 ML
Deze luxueuze lotion bevat uiterst gespecialiseerde ingrediënten die de teint met bruine vlekken er helderder en egaler laten uitzien.

Mela-Fade
Serum System 2 X 30 ML
Dit innoverende serumsysteem bevat een krachtige combinatie van vitaminen en plantaardige ingrediënten die de hoofdoorzaken van huidverkleuring aanpakken en een teint met bruine vlekken en zichtbare zonneschade helpen te verbeteren.

Intens C-Boost
Mela-Even Cream 25 ML
Deze technologisch geavanceerde crème met hoge concentratie vitamine C zorgt voor een meer heldere, vlekkeloze en stralende huid die er gezonder uitziet.

Focus-Care-Moisture


Evolueer in je Skin Care programma

Youth EssentiA

Youth EssentiA

Youth EsssentiA is Environ’s premiumcollectie van huidverzorgingsproducten.

Deze complete huidverzorgingslijn verlegt de grenzen van de tijd door de huid te verrijken met een uiterst efficiënte combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten en peptiden die samenwerken om de huid er gezonder te laten uitzien : ze straalt jeugdigheid uit en ziet er langer jong uit.

Youth EssentiA

 

ONTDEK YOUTH ESSENTIA PLUS

Environ verlegt samen met jou de grenzen van huidverzorging met het ultieme duo tegen huidveroudering.

Graag laten we je kennis maken met de nieuwe Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus en Youth EssentiA Vita-Antioxidant Defence Crème Plus - de (nieuwe) laatste stap in het wereldberoemde Vitamin Step-up System van Youth EssentiA.

VOOR WIE?

Dit dynamisch duo is bestemd voor wie reeds alle andere stappen van het Step-up programma heeft doorlopen en dus gewend is aan hoge doseringen vitamine A.

 

 

environ

 

environ

 

EEN KRACHTIG DUO

Het Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus zorgt ervoor dat de huid er jonger, gezonder en elastischer uitziet door de hoogste dosissen vitamine A en C en een krachtige combinatie van Juvinity, peptidecomplexen, antioxidanten en moisturisers.

De Vita-Antioxidant Defence Crème Plus bestrijdt huidbeschadiging opgelopen door vrije radicalen dankzij hoge dosissen vitamine A en antioxidanten.

Dit dynamisch duo tegen huidveroudering bevat de hoogst mogelijke dosissen vita-peptiden en antioxidanten die, wanneer ze samen gebruikt worden, duidelijk de tekenen van veroudering beïnvloeden en ervoor zorgen dat de huid er jeugdig en stralend uitziet.

 


Cosmetic ROLL-CIT

De Environ® Cosmetic Roll-CIT®  werd ontworpen door Dr. Des Fernandes, een vooraanstaand Zuid-Afrikaans Plastisch Chirurg. Dit duurzaam instrument is een "roller met hoogwaardig kwalitatieve micronaaldjes" die microgaatjes maakt in de hoornlaag en ervoor zorgt dat de Environ®  vitamineproducten kunnen doordringen tot in de diepste huidlagen

Resultaten

Dagelijks gebruiken van de Cosmetic Roll-CIT® in combinatie met Environ®  vitamineproducten geeft volgende resultaten:

Environ Roll-cit
 • een dikkere en strakkere huid
 • fijne lijntjes verdwijnen
 • diepe rimpels vervagen
 • pigmentvlekken vervagen
 • littekens worden gladder
 • verwijde poriën verfijnen
 • teleangiectasiën en couperose verminderen
 • de huidsteint verbetert
Environ Roll-cit

Focus op een feilloze huid met CLARITY+

Het Focus Care Clarity+ -gamma is een innoverend systeem in 3 stappen dat een doeltreffende oplossing biedt voor vette, onzuivere huid en opstoten van puistjes, en tegelijk zacht is voor de huid.

 1. Focus op het reinigen van de huid door VERSTOPTE PORIËN en overtollig TALG te bestrijden.
 2. Focus op het REGULEREN door de OPSTOOT van puistjes aan te pakken en tegen te gaan.
 3. Focus op een ZUIVERE huid door het aanzien van puistjes die je onzeker maken te verminderen.

CLARITY+


Focus op een het versterken van je skin care ritueel

Focus Care Youth

Focus-Care-Youth

Focus Care Moisture

Focus-Care-Moisture

Focus Care Comfort

Focus-Care-Comfort

Help het aanzien van je huid te NORMALISEREN met de producten van Essential skin Care.

Start met een dagelijkse dosis vitamine A en verhoog stapsgewijs om de algemene gezondheid en het welzijn van je huid te verbeteren.

Help specifieke huidcondities te BESTRIJDEN met de producten van Specialist Skin Care.

 • Focus op een JONGE, GLADDE HUID met Focus Care Youth+
 • Focus op een MOOIE, GEHYDRATEERDE huid met Focus Care Moisture
 • Focus op het VERZACHTEN van de gevoelige huid met Focus Care Comfort+
 • Focus op een EGALE en VLEKKELOZE huid met Focus Care Radiance+
 • Focus op een ZUIVERE, GEZONDE huid met Focus Care Clarity+

Avance Elixir

Dankzij het nieuwe Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir – dat deel uitmaakt van het onlangs gelanceerde Focus CareTM Youth+ gamma - is er jonger uitzien geen onbereikbaar doel meer in de selfie-wereld van vandaag.

Dit anti-aging serum is werkzaam op verschillende vlakken: de huid wordt vernieuwd en ziet er jonger uit. Ze voelt zacht en glad aan en ziet er stralend uit.

Avance Elixir is verkrijgbaar in flacons van 30 ml.

Focus op een gave huid met Environ’s nieuwe Avance Elixir.

Avance Elixir


Voor een zachte & gladde huid van het lichaam

Body gamma

Een premiumgamma van producten die rijk zijn aan vitaminen en antioxidanten. Deze producten voor het lichaam werken synergetisch en zorgen voor een doeltreffende hydratatie en voor een stralende en zachte huid die er gezond uitziet.

bodygamma


GELAATSVERZORGING - SKINCAREENVIRON EERSTE CONSULTATIE
CONSULTATION DISCOVERY

Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald,persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.
90

ESSENTIAL BEHANDELINGEN

electro sonic DF Behandelingen

Essential Youth Reset

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.
125
Essential Comfort Calm

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.
120
Essential Radiance Reveal

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.
120
Essential Moisture Boost

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.
120
Essential Vitamin Touch

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.
110
Essential Care Clarity+

Diep reinigende behandeling met extra peelingmasker Clarity+
100
FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Korte verzoringen, perfect voor wanneer men niet veel tijd heeft of geïntegreerd in een andere DF behandeling.
Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual Electro- Sonic DF-Technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.
Focus-On Frown Behandeling

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.
65
Focus-On Eye Behandeling

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.
65
Focus-On Filler

Maak kennis met de nieuwe revolutionaire 30-minuten Focus-on-Filler-behandeling van Environ met het nieuwe professional Dual Effect Filler Serum. Een gelaatsverzorging die speciaal werd ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en voller uit te later zien.
65
Focus-On Texture Behandeling

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.
65
Focus-On Even Tone Behandeling

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.
65
ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.
Youth Renew Cool Peel

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.
125
Deep Cleansing Cool Peel

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.
120
Bright Recovery Cool Peel (Zonder Df)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.
100
Moisture Boost Cool Peel

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.
105
Blemish Control Cool Peel

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.
Onze sterverzorging voor de probleemhuid.
120
Vibrant-C Micro Peel
+ decolleté en massage

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.
130
160
ELECTRO SONIC DF TECHNOLOGIE
De baanbrekende Dual Electro-Sonic-Technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.
environ
environ
environ
MICRO-NEEDLING
Met de Focus Care Skin Tech + Gold Cosmetic Roll-cit (TM) van Environ kan er een micro-needling uitgevoerd worden. Deze tool is een musthave voor eenieder die op zoek is naar de ultieme huidverzorging. Al rollend over de huid, wordt de huid voorzien van kleine perforaties, gaatjes langswaar de Environ producten bij achteraf aanbrengen, dieper en sneller in de huid worden opgenomen. Ook wordt tevens de collageen productie gestimuleerd met een strakkere huid als gevolg. De huidtextuur wordt gladder, men krijgt een egale mooie huid met minder fijne lijntjes. De Roller is voorzien van 260 ultra fijne naaldjes van de hoogste kwaliteit.

Prijzen exclusief ontharingen gelaat, exclusief microneedling: 1 euro per minuut en exclusief verwijderen van onderhuidse talgophoping / comedonen: 1 euro per minuut