De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

Phi Carbon Peeling

"Phi Laser 2.0" 4X sneller dan zijn voorganger.
Het apparaat is zeer effectief bij verschillende huidtypes en bevat de nieuwste technologie van pigmentverwijdering, zonder dat dit een harde invloed heeft op de huid, perfect om een breed scala aan huidproblemen te behandelen:

 • Carbon laser peeling behandeling
 • Pigmentvlekken behandelen

 

Wat is Carbon Laser Peeling?

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crême. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. De carbon deeltjes zijn zo klein dat ze zich in alle poriën en huid oneffenheden vastzetten.
Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden laseren gebeurt er niks.

De carbon deeltjes zetten het laser licht-energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidcellen en onzuiverheden mee. Laser Carbon Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling.

Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!

Tattoo Removal

De carbon laser peeling, ook wel CLP genoemd, geeft een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging.

Waarom Carbon laser peeling?

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging. De behandeling kan toegepast worden en werkt effectief bij het beheersen van de talg afscheiding, bij anti-ontsteking, bij ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën. De behandeling kan ook aangewend worden bij ev verkleuring van de huid zoals kan voorkomen in de oksel zone en/of de schaamstreek.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeiningen. De textuur van de huid wordt verstevigd en fijne lijntjes worden vermindert.

Een behandeling voor huidverjonging geeft met carbon al vrij snel resultaat. Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken.

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden. 

 

  Bekijk ook de info over Tattoo Removal

Carbon Peeling

Hollywood peeling

Deze behandeling is onder de filmsterren zo populair dat ze ook wel eens de Hollywood peeling wordt genoemd.

A / full treatment behandeling :

 • dubbele huidreiniging
 • Carbon peeling met medicinaal koolstof masker en Phi- laser treatment
 • Werkstoffen concentraat ampul
 • hydro, anti-aging vlies mask
 • oogcrème
 • dagcrème
 • zonneprotectie SPF

135 euro

 

B / Vereenvoudigde behandeling (opvolgbehandeling bij kuren)

 • behandeling zonder hydro, anti-aging masker

115 euro

 

C / Abonnement voor een kuur van 4 opeenvolgende behandelingen in 1 maand

 • Behandelingen A + B + B + A (135 + 115 + 115 + 135 = 500)

korting - 80 euro
is nu voor 420 euro