De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

deynique-banner

Gelaatsverzorging Deynique

 

deyniqueFilosofie

Aloë vera cosmetica

Het koud geperste pure Aloë Vera plantensap is dirigent van het synergie-orkest. Dit multi-talent regelt niet alleen de vochthuishouding. De meer dan 200 verschillende bio-bestanddelen uit de Aloë Vera-plant activeren de huidcellen, verhogen het weerstandsvermogen tegen agressieve invloeden van het milieu, helpen de repairmechanismen.

Let op : Aloë Vera Skin Gel verhoogt de opnamecapaciteit en zodoende de werking van de daarna gebruikte verzorgingsproducten. Zo wordt de basis voor een jeugdig uiterlijk en een gezonde huid gecreëerd.


Aloe Vera

Producten & verzorgingen

   Ontdek de revolutie in huidverzorging met het nieuwe Aloe|SYSTEM

Ben je klaar om je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met het gloednieuwe Aloe|SYSTEM, de innovatieve doorbraak die de Synergie-lijn vervangt. Dit compleet vernieuwde systeem behoudt de vertrouwde kernelementen die je gewend bent van de Synergie-lijn, maar voegt daar een moderne touch aan toe met verbeterde uitstraling, verpakking, en samenstelling.

Centraal in Aloe|SYSTEM staat, net als voorheen, de krachtige aloë vera. Het wonderbaarlijke, natuurlijke component is de basis van de producten die niet alleen effectief zijn, maar ook zacht voor de huid. Aloe|SYSTEM is niet zomaar een update; het is een transformatie van huidverzorging die de synergie tussen natuur en wetenschap benadrukt.

In Aloe|SYSTEM draait alles om de perfecte harmonie tussen de verschillende producten. Deze samenwerking zorgt voor het hoogste cosmetische voordeel, waarbij elk product is ontworpen om naadloos aan te sluiten op de specifieke behoeften van je huid en tot in de diepte te activeren en te verzorgen.

Wat maakt Aloe|SYSTEM zo speciaal?

Aloe|SYSTEM onderscheidt zich door zijn harmonieuze balans tussen natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën. Dit geavanceerde systeem combineert de verzachtende eigenschappen van aloë vera met cutting-edge wetenschappelijke ontwikkelingen om een uitgebalanceerde benadering van huidverzorging te bieden. Hier zijn enkele van de kernprincipes van dit revolutionaire systeem:

 • Clean beauty: Geen overbodige toevoegingen, alleen het essentiële om je huid te verzorgen.
 • Vegan: Geen dierlijke ingrediënten; vriendelijk voor alle levende wezens.
 • Duurzaam: Verantwoorde productie en verpakking voor een groenere planeet.
 • Harmoniserende actieve ingrediënten: Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen om de huid te ondersteunen en te verbeteren.
 • Doelgerichte anti-aging technologie: Werkzaam op moleculair niveau om tekenen van veroudering effectief en doelgericht aan te pakken.

 Download de folder

Deynique Deynique Deynique


   Ampullen kuur een weldaad voor uw huid

Soms moet het gewoon snel gaan. Voor een zakelijke afspraak, voor een feest, voor een date of na een lange nacht. Altijd dan, als je maar een paar minuutjes de tijd hebt voor je beste look, geven de ‘just a moment’ ampullen je in enkele ogenblikken het resultaat dat je wenst.

Het AMPOULES CURE assortiment is stijlvol, kleurrijk en laat je huid weer stralen. De kleine glazen ampullen hebben het allemaal in zich. Perfect gedoseerd en de hoogste concentratie actieve ingrediënten in slechts 2 milliliter. en volledig nieuw concept van Deynique.

 Download de folder

ampullen

   De Bio Cell Synergie

De Aloë Vera Bio Cell Cream is een exclusieve dag- en nachtcrème voor de veeleisende huid. Als een beschermingsschild omhult deze crème je huid en beschermt het  tegen de negatieve invloeden van buitenaf, zoals fijnstof en vrije radicalen.

De Bio Cell Synergie zorgt voor herstel, versterkt daarbij de verschillende huidlagen en verhoogt de weerstand. Een krachtige verzorging met een aangename geur, die vanaf de vroege ochtend zorgt voor een goed humeur.

deynique

   Cell Connection

Deze luxe vochtbinder met 44 actieve ingrediënten versterkt de huid-barrière tegen uitdroging en voorkomt vochtverlies.

Een hightech crème voor zowel de dag als de nacht, met zeer waardevolle bestanddelen zoals hyaluron, amandel- en sesamolie, vitaminen A & C en appelstamcellen.

De perfecte energieboost voor de hele dag. Je teint ziet er zacht, soepel en strak uit en fijne lijntjes verdwijnen. 

Expleciet

   Zilvergel

Frisse gel met aloe vera en colloïdaal zilver werkt ontstekingswerend, genezend, kalmerend en hydraterend. Te gebruiken onder de dagcrème als serum. Ook ideaal na een ontharing te gebruiken op de onthaarde zone om de huid te kalmeren en te ontsmetten.

 

silver

deynique-banner

   “OX Synergie stap voor stap”

Energetic cell repare O2

 • SCM massage (bindweefselmassage)
 • Activeren (celvernieuwen)
 • Oxygenation (het toevoeren van zuurstof)
 • Herstellen (verbeteren)

Het uitgangspunt is een herstelprogramma van 4 opeenvolgende behandelingen binnen 28 dagen. Dit geeft je huidcellen nieuwe energie, een betere conditie en het creëert een fris en dynamisch huidbeeld.

deynique-oxsynergie

Toon jezelf van je mooiste kant

SCM Release massage

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. Verstopte lymfevaten tekenen kringen rond de ogen en vaak zijn de energiebanen geblokkeerd.

Subcutane Matrix Massage

De Subcutane Matrix Massage reactiveert geblokkeerde schoonheidsreserves. De massage bewerkstelligt al rollend en kloppend een keten van activiteit in het bindweefsel, de lymfevaten en de gezichtsspieren. De energie kan weer stromen en de gezichts- uitdrukking ontspant. Compactheid van de huid verbetert, de spankracht neemt toe. In combinatie met het Two Elements Masker verbetert de SCM-massage de dichtheid en de elasticiteit van de huid. Afhankelijk van je leeftijd selecteert de schoonheidsspecialiste een specifieke combinatie van actieve werkstoffen. Leuk wanneer iedereen kan zien dat je gezicht met elke behandeling steeds jonger wordt.

SCM Release


Nergens is het verstrijken van de tijd zo zichtbaar als in het gezicht.

ZO REACTIVEER JE ALLE SCHOONHEIDSRESERVES  

 • Aangename wellnessmassage  
 • Heerlijke belevingsbehandeling  
 • Rollende rimpelbehandeling  
 • Stevigere huid  
 • Strakkere gezichtscontouren

SOFT MASKS Euro
Anti-stress moisturizing mask 100
Tahiti flowers hydrating filmmask 105
Ritual of Venetian Gold filmmask 105
Anti-tox met exfoliant en magneetmassage ontgiften, lymfe stimulerend en hydrateren 120

 

LIFTING MASKERS Euro
Bio - face lifting 110
Silk lifting 110
Silk Gold 115

 

INTENSIVE TREATMENTS Euro
VIT. A C E + ijsgolfmassage 115
Two Elements Carboxytherapie + bindweefselmassage 115
VIP Ritual of Venetian Gold (24 K Goudblad als masker) 125
OX Synergie Energetic Cell Repair O2
door middel van medicinale zuurstofverneveling worden actieve ingediënten dieper en maximaal in de huid opgenomen. Een boost behandeling voor de vermoeide huid.
130
gelaat plant gelaat

Prijzen exclusief ontharingen gelaat en exclusief verwijderen van onderhuidse talgophoping / comedonen : 1 euro per minuut

Deynique

Esthetiek An zal volgens uw specifieke behoeften een zorgvuldig en gepersonaliseerd behandelingsschema opstellen.
Maak vandaag nog een afspraak!

www.deynique.nl